Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Мотокрос в Мездрея`09 (Берковица)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Мотокрос в Мездрея (Берковица)

здравейте.
    нали тренировките щяха да са от 15ч защото моят син иска да участва,но сме от карлово и ако са от 12.30 ще трябва още в петък да пътуват.в събота кога е записването и наистина кога са тренировките.дано да има състезатели,че нали има състезание и в турция тогава та да не решат повечето до отидат там.
    [URL="http://www.facebook.com/group.php?gid=163613893278&ref=nf"]
    [/URL]

Коментар

а за любителите има ли награди

Коментар

Ни вопъл,ни стон.Аз тръгвам днес,не ми е близко от Елена,но дано да има хора та де не се разкарваме напразно.
        .

Коментар

Здравеите. Тази нощ тръгваме за Берковица за мотокроса. Ние сме от Силистра и ни интересува, дали ще има свободни места за спане по хотелите?

Коментар

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Изображение010.jpg
Прегледи:1
Размер:109.1 КБ
ID:5101919 Ето я и пистата никак не е лесна спред мен
            [FONT=Comic Sans MS][SIZE=5][COLOR=red][SIZE=5]

[COLOR=Black][/COLOR][/SIZE] [/COLOR][/SIZE][/FONT]

Коментар

моите мъже още вчера тръгнаха.пистата била малко стръмничка ама на професионалистите не им пречи не,че моят синковец е професионалист ,това ще му е второто състезание,но се надявам да се справи..между другото разбах,че тази вечер ще има автобус който ще ги извози до ресторанта в берковица където ще е и банкета за всички присъстващи на състезанието.успех на всички участници
              [/URL]

Коментар

Колеги състезанието мина страхотно и организацията беше на добро ниво
                Последно редактирано от valko3020; 19-04-09, 20:14.
                .................

Коментар

Дайте снимки

Коментар

мдааа,страхотно и на ниво,но с няколко забележки.как може да не се обяви кога е вторият манш,първо да кажат,че се отлага заради дъжда и после да ги пуснат,синът ми и още 2 деца не са разбрали и съответно са пропуснали вторият манш.убиха желанието на детето ми да кара,първият манш е бил втори и после....горкият чак му се ревеше като говорихме.защо е изтрит поста на момчето с откраднатият моторискам да попитам после какво се случва,ортанизаторите ще платят ли някакво обещетение...не са ли длъжни да осигурят охрана на всички присъстващи състезатели и придружаващи ги
                    мъжо ми днес не можа да стане от леглото след сблъсъка с една 85сс машина,която го е блъснала.иначе страхотно състезание се е получило,а за събота вечер много са доволни,прекара ли са много добре
                    [/URL]

Коментар

Никой ли не снима.
                      ГАЗ 69 УАЗ 452-2 броя УАЗ 31512 Kia Sportage 2.0 16v
                      Калта за УАЗа е като водата за водолаза 0886445318

Коментар

Колеги състезанието мина страхотно и организацията беше на добро ниво, но за мен никак немина добре вчера в 6ч. сутринта чух мотора си може би за последно как избрамча и докато станах видях че го няма,беше паркиран в двора на сервизчето под пистата. После цял ден гледах състезанието отстрани без участие и се надявах полицаите да се обадат но ови, напразно. Ще помоля за съдеиствието на всички месни и организатори на това прекрасно състезание ако дочуят за някой нов мотор в района отговарящ на описанието yamaha yz250f 2005г. син на цвят да пише на лична или да се свърже с местните органи. На никой не пожелавам такова нещастие. ето и снимка
                        Прикачени файлове
                        Последно редактирано от valko3020; 20-04-09, 09:57. Причина: прикачване на снимка
                        .................

Коментар

много кофти
                          аз разбрах от форума че е изчезнал мотор
                          Не можаха ли поне да кажат по микрофона че е станала кражба.
                          Аз съм от Монтана и карам с голяма група , ще кажа на всички за мотора и ще се оглеждаме
                          Предполагам че мотора е заминал извън пределите на нашата област
                          Искренно ти пожелавам да си намериш мотора и да почупиш кокалите на животното посмяло да пипнее чужд мотор

Коментар

Състезанието си беше ИДЕАЛНО организирано като местно и традиционно и както всяка година. Благодарим от сърце на местната група, която ни подслони тези 5 дена !

Първоначално публикуван от nameika Преглед на мнение
                            мдааа,страхотно и на ниво,но с няколко забележки.как може да не се обяви кога е вторият манш,първо да кажат,че се отлага заради дъжда и после да ги пуснат,синът ми и още 2 деца не са разбрали и съответно са пропуснали вторият манш.убиха желанието на детето ми да кара,първият манш е бил втори и после....горкият чак му се ревеше като говорихме.защо е изтрит поста на момчето с откраднатият моторискам да попитам после какво се случва,ортанизаторите ще платят ли някакво обещетение...не са ли длъжни да осигурят охрана на всички присъстващи състезатели и придружаващи ги
                            мъжо ми днес не можа да стане от леглото след сблъсъка с една 85сс машина,която го е блъснала.иначе страхотно състезание се е получило,а за събота вечер много са доволни,прекара ли са много добре
                            Г-жо nameika, всички много съжаляват за случката с откраднатия мотор и подочухме, че може и да се намери. Надяваме се !
                            Относно стартовете ... не ми е ясно какво се е отложило ?!? моят син също участва в 85 сс, заради дъжда изключиха уредбата, но даваха информация на място. Втория манш за малките си стартира в предвиденото време.
                            А за сблъсъка на съпруга ви с 85 сс... просто NO COMMENT, ... който се страхува от мечки не ходи в гората!

Коментар

Първоначално публикуван от IDVES Преглед на мнение
                              А за сблъсъка на съпруга ви с 85 сс... просто NO COMMENT, ... който се страхува от мечки не ходи в гората!
                              ами точно,защото не се страхува е там.кагато имаш вдигнат жълт флаг трябва да се внимава,нали така.той е тръгнал да помага на паднало момче и в същото време друг му налита от горе,....а може би това е бил синът вита така е го приехте лично.аз не се оплаквам нито търся виновен,просто отбелязах
                              [/URL]

Коментар

Здравей, namejka
                                нищо лошо ...
                                Случката я видяхме всички - наистина човекът си го отнесе докато помагаше. Това не беше моя синковец той като види кал и забравя да кара , ама старае се момчето. Дано бързо да се оправи съпругът ти.
                                Деца са все пак, калта беше мнооооого голяма и реакциите бяха трудни на завой и голям наклон. Пистата е доста трудна за малките, все пак.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 287,789 в 18:08 на 26-08-26.

Зареждам...
                                X